Flyers

Met een minimaal budget eenvoudig maar effectief je product, diensten of evenement onder de aandacht brengen? Begin dan snel een doeltreffende promotiecampagne met de goedkope flyers van Digidrukker.nl! In ons assortiment vind je een breed scala aan papiersoorten, formaten en afwerkingen voor jouw persoonlijke flyer. Volg de online bestelstappen en zet je ontwerp binnen een paar muisklikken op bijvoorbeeld 135 of 170 grams papier. Een schitterend eindresultaat bereik je door je flyers af te laten werken met een glossy UV-lak.

Je hebt keuze 135, 170, 250 of 300 grams papier en kies vervolgens of je een glanzende of matte afwerking van je flyer wilt. Al onze producten worden tenzij anders aangegeven dubbelzijdig full color bedrukt. Gebruik bij het bestellen van je drukwerk altijd het uitgevouwen/plano formaat.

Verwerk de herkenbare huisstijl van je bedrijf in de opmaak van je drukwerk. Bij Digidrukker.nl profiteer je van de voordelen van online bestellen, maar kun je vertrouwen op dezelfde persoonlijke service als bij de drukker om de hoek. 'Personal in Printing' noemen we dat.

Kunnen we je ergens mee helpen? Bel ons: 078 - 63 508 58 of mail naar: info@digidrukker.nl

Flyers drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.