Visitekaartjes

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Maar hoe zorg je ervoor dat de eerste indruk ook gelijk een goede is? Laat niets aan het toeval over en zet een eerste stap met je persoonlijke (zakelijke) visitekaartje op zak. 300 grams matte visitekaartjes kunnen zelfs binnen één werkdag geleverd worden. Digidrukker.nl biedt een breed scala aan materialen en afwerkingen, zodat je altijd een kaartje naar wens bij ons kunt samenstellen. Jij als tevreden klant bent tenslotte ons visitekaartje!

Heb je aan het einde van de week een belangrijke beurs of afspraak, maar is je voorraad visitekaartjes op? Geen probleem! Bij Digidrukker.nl kunnen 300 grams matte visitekaartjes dezelfde dag nog worden geleverd. Heb je liever een rustiek kaartje, kies dan voor 350 grams bright white materiaal.

Je visitekaartje valt pas echt op als hij afwijkt van de rest. Is het voor jouw functie belangrijk om je te onderscheiden van de grijze massa, kies dan eens voor een exclusief visitekaartje. Op een kaartje met spot-UV lak kunnen bepaalde delen van een hoogglans laagje worden voorzien, zodat deze gedeeltes extra in het oog springen op de matte achtergrond.

 Nog exclusiever is een plastic PVC-visitekaartje. Dit visitekaartje heeft hetzelfde formaat als je bankpas, rijbewijs en identiteitskaart en is zowel full-color bedrukt als transparant te verkrijgen. Het transparante kaartje ziet eruit alsof het oppervlak gezandstraald is!

Visitekaartjes drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.