Stickers

De stickers van Digidrukker.nl zijn voor allerlei toepassingen de perfecte manier om je bedrijfslogo of –diensten onder de aandacht te brengen. Bepaal aan het begin van het bestelproces of de stickers voor binnen- of buitengebruik zijn. Kies vervolgens voor een standaard witte achtergrond of geef de stickers een exclusieve uitstraling met een transparante achtergrond. Volg de online bestelstappen en zet je ontwerp binnen een paar muisklikken op je gepersonaliseerde sticker.

In de laatste fase van het ‘branding’ proces is het belangrijk dat mensen je bedrijf gaan herkennen. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken door regelmatig je naam en bedrijfslogo te laten verschijnen. Mensen zijn namelijk visueel ingesteld en leren je merk sneller herkennen als ze met regelmaat je logo en andere kenmerken voor ogen krijgen. Voorzie daarom je pakketten en verzenddozen van een grote indoor sticker of zorg ervoor dat iedere medewerker binnen je bedrijf een subtiele sticker op de achterkant van zijn of haar auto heeft. Op deze manier kun je eenvoudig de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. 

Stickers drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.