Startpakket voor ondernemers

Ben je een nieuwe ondernemer en barst je uit je voegen van creativiteit? Zet je eerste stappen in het vergroten van je zakelijke netwerk met een persoonlijk huisstijlpakket voor ondernemers. De eerste klap is meestal een daalder waard! Daarom hebben wij kant-en-klare pakketten voor je samengesteld, zodat jij je op andere dingen kunt focussen.

Aanwijzingen bij het bestellen:

Venster-enveloppen, akte-enveloppen, briefpapier en visitekaartjes worden standaard enkelzijdig bedrukt, naar wens voorzien van 1 PMS-kleur, 2 PMS-kleuren of full color. Briefpapier en visitekaartjes kunnen indien gewenst ook dubbelzijdig worden bedrukt. Houd bij het ontwerpen van je drukwerk rekening met marges en afloop. Heb je hulp nodig bij het samenstellen of ontwerpen van jouw persoonlijke drukwerkpakket? Laat het ons even weten, we helpen je graag verder!

Digidrukker.nl
info@digidrukker.nl
078 63 508 58

Startpakket voor ondernemers drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.