Ringbandmappen

Hoe geef je een product al vanaf het moment van introductie een exclusieve uitstraling? Sorteer op overzichtelijke wijze rapporten, documenten of afgehandelde orders in een gepersonaliseerde ringband van Digidrukker.nl! Geef een anonieme ringband eenvoudig een zakelijke en professionele uitstraling en verwerk de herkenbare huisstijl van je bedrijf in de opmaak. Uitstekend geschikt als unieke hoge kwaliteits dealermap.

De ringbanden van Digidrukker.nl kunnen met 2 of 4 ringen worden geleverd en worden naar wens met een hoogglans- of matlaminaat afgewerkt. Gebruik de ringbandmappen voor het bundelen van belangrijke documenten of schoolrapporten! Vraag voor oplagen groter dan 25 stuks een offerte aan. Binnen één werkdag ontvang je van ons een antwoord met een gegarandeerde lage prijs retour!

Ringbandmappen drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.