Notitieblokken

Een snelle notitie of boodschap schrijf je natuurlijk op jouw gepersonaliseerde notitieblok! Voor personeel en collega’s een handig hulpmiddel bij telefoongesprekken of presentaties, voor klanten een ideaal relatiegeschenk met jouw herkenbare huisstijl. Verkrijgbaar in A4, A5 en A6-formaat. Je kunt kiezen om de 25, 50 of 100 bladzijden met een lijm- of spiraalbinding samen te voegen. De achterkant van je notitieblok bestaat uit een sterk rugkarton.

Al onze producten worden tenzij anders aangegeven dubbelzijdig full color bedrukt. Gebruik bij het bestellen van je drukwerk altijd het uitgevouwen/plano formaat.

Verwerk de herkenbare huisstijl van je bedrijf in de opmaak van je drukwerk. Bij Digidrukker.nl profiteer je van de voordelen van online bestellen, maar kun je vertrouwen op dezelfde persoonlijke service als bij de drukker om de hoek. 'Personal in Printing' noemen we dat.

Kunnen we je ergens mee helpen? Bel ons: 078 - 63 508 58 of mail naar: info@digidrukker.nl

Notitieblokken drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.