Welkom op Digidrukker.nl!

Geen zorgen, we gaan niet stoppen.

We willen je graag laten weten dat www.digidrukker.nl wordt geïntegreerd in www.xebius.nl. Achter de schermen waren we al Xebius Media Groep. Maar we gaan ons drukwerkaanbod vanaf nu bundelen op één website.

Je kunt blijven rekenen op:
Hetzelfde assortiment, dezelfde kwaliteit, scherpe prijzen en dezelfde contactpersonen voor al jouw drukwerkvragen.

Ga naar www.xebius.nl >

Mocht je vragen hebben over een order die je eerder op Digidrukker.nl hebt geplaatst, neem dan even contact op met ons op.

Xebius Media Groep (Digidrukker.nl)
Nijverheidsweg 32, Hendrik-Ido-Ambacht
T 078 - 635 08 58
E info@xebius.nl
W www.xebius.nl

Ansichtkaarten

Een bekende Nederlandse zanger zette ooit op papier: “thuis heb ik nog een ansichtkaart, waarop een kerk, een kar met paard en slagerij J. van der Ven”. Maar wat als je niet Van der Ven of de kerk, maar jouw eigen foto op de achtergrond wilt? Bestel dan bij Digidrukker.nl jouw persoonlijke ansichtkaarten en verras familie, vrienden of je zakelijke relaties met een gepersonaliseerd bedankje, groet of uitnodiging.

De ansichtkaarten van Digidrukker.nl zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden gemaakt van 300 grams karton. Om je kaartje een luxe uitstraling te geven wordt deze standaard voorzien van een Glossy UV-lak. Maak het geheel nog persoonlijker door je eigen foto erop te zetten.

Ansichtkaarten drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.