Horecablokken

Op een terras, ergens in Nederland in de zon; om het weekend in te luiden trekken veel mensen na een lange werkweek even de stad in. Zodra de eerste warme lentedagen zich aandienen zitten de terrassen steevast bomvol. Wist je dat wij mensen door de capaciteit van ons werkgeheugen maximaal zeven dingen tegelijk effectief kunnen onthouden? Om te voorkomen dat je daardoor van het bedienend personeel een chardonnay geserveerd krijgt in plaats van een sauvignon blanc, zijn de notitieblokken van Digidrukker.nl onmisbaar in de Nederlandse horeca!

De horecablokken van Digidrukker.nl worden gemaakt van 80 grams office wit papier en worden aan de kop gelijmd. Maak bij het bestellen keuze uit een 25- of 50-zijdig notitieblok. De horecablokken worden aan één zijde full-color bedrukt en afgewerkt met een stevig grijs rugkarton. 

Horecablokken drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.