Enveloppen

Verwerk de herkenbare huisstijl van je bedrijf in de opmaak van je envelop. Factureer je aan sommige klanten nog niet digitaal of verstuur je uitnodigingen en belangrijke brieven liever per post? Bij Digidrukker.nl ben je aan het juiste webadres voor het bestellen van jouw persoonlijke enveloppen. In verschillende formaten verkrijgbaar en indien gewenst razendsnel geleverd!

Een envelop in het formaat EA4 of C4 is gemaakt van 120 grams papier en wordt gebruikt voor het verzenden van staande brieven. C4 enveloppen worden ook vaak gebruikt voor het versturen van magazines, presentatiemappen en brochures.

Een envelop in het formaat EA5 of C5 wordt gemaakt van 90 grams papier. In Nederland is EA5 het meest gebruikte formaat voor het versturen van brieven en facturen. In deze envelop past een dubbelgevouwen A4. Liever een iets groter formaat? Kies dan voor een C5-envelop. Die heeft een grootte van 229 x 162 mm.

Enveloppen drukken volgens uw eigen specificaties? Klik hier om een offerte aan te vragen Ook het drukken van kleine oplagen of juist het drukken van meer dan 100.000 stuks kunt u het beste via een offerte aanvragen.