Welkom op Digidrukker.nl!

Geen zorgen, we gaan niet stoppen.

We willen je graag laten weten dat www.digidrukker.nl wordt geïntegreerd in www.xebius.nl. Achter de schermen waren we al Xebius Media Groep. Maar we gaan ons drukwerkaanbod vanaf nu bundelen op één website.

Je kunt blijven rekenen op:
Hetzelfde assortiment, dezelfde kwaliteit, scherpe prijzen en dezelfde contactpersonen voor al jouw drukwerkvragen.

Ga naar www.xebius.nl >

Mocht je vragen hebben over een order die je eerder op Digidrukker.nl hebt geplaatst, neem dan even contact op met ons op.

Xebius Media Groep (Digidrukker.nl)
Nijverheidsweg 32, Hendrik-Ido-Ambacht
T 078 - 635 08 58
E info@xebius.nl
W www.xebius.nl

Stickers drukken

Heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op!

Stickers drukken

In de laatste fase van het ‘branding’ proces is het belangrijk dat mensen je bedrijf gaan herkennen. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken door regelmatig je naam en bedrijfslogo te laten verschijnen. Mensen zijn namelijk visueel ingesteld en leren je merk sneller herkennen als ze met regelmaat je logo en andere kenmerken voor ogen krijgen. Voorzie daarom je pakketten en verzenddozen van een grote indoor sticker of zorg ervoor dat iedere medewerker binnen je bedrijf een subtiele sticker op de achterkant van zijn of haar auto heeft. Op deze manier kun je eenvoudig de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. 

Hoeveelheid Stickers Goedkoop drukken
ca. 6 werkdagen
Snel drukken
4 werkdagen
Spoed drukken
1 werkdag(en)
 Leverdatum: ca. 05-02-2022 uiterlijk 01-02-2022 uiterlijk 27-01-2022
360 Stuks nvtnvt
900 Stuks nvtnvt
1800 Stuks nvtnvt
3600 Stuks nvtnvt
8750 Stuks

Oplagen voorzien van dit icoon worden digitaal gedrukt.

De vermelde standaardlevertijd is indicatief. Je bestelling en bestanden dienen op werkdagen vóór 09.30 uur te zijn aangeleverd om aan de levertijdindicatie te voldoen. Heb je jouw drukwerk al eerder nodig dan de aangegeven leverdatum? Kies dan voor ‘Snel Drukken’ of ‘Spoed Drukken’. Verzending en afhalen op zaterdag en zondag is niet mogelijk.

Staat er bij jouw product geen prijs voor ‘Snel Drukken’ of ‘Spoed Drukken’, dan is een snellere levering van dit product of in deze oplage helaas niet mogelijk.